En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı bapları ve çerçeveleri temelı lisanları ve sertifikaları almış cereyan etmek zorundadır. Bu kalite standartları il olarak Türk Standartlarıdır eğer yoksa, USA NFDA 80 ölçünı, EN ve CE standartları baz aldatmaınabilir bunun haricinde mevkiçe yayınlanan yönetmeliklere yakışır olmalıdır.

Yangın kapısı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini de tehlikeye atacaktır. Bu da binadaki tahliyenin olanaksız olmasına ne olacaktır.

Kullanılan kapı fitili için duman sızdırmazlık şenseı yoksa elan iktisadi kapı fitili kullanılarak henüz bozuk üretim esenlanabilir.

Yangın merdivenini mütemmim unsurlardan bir tanesi nasıl ki baplardır. Bu kapılar 360 had ısıevet dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 dakika ortada güvende tutmaktadır. Bunun nedeni kapıların genleşmeye isabetli halde üretilmeleridir.

Olası bir felaketle içinlaşıldığında bünyeda bulunan insanoğluın hariçya hızlı ve güvenli bir şekilde çıkabilmesi dâhilin herhangi bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Yaman ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar yardımıyla ivedili durumlarda binanızın güvenliğini esenlayabilirsiniz.

Kullanma amacı: Heybetli allıkışdataş merkezleri veya stat üzere kalabalık alanlarda müstacel çıkış bapsı adetsı daha okkalı ve kesif aralıklarda olmalıdır.

Ivedili çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Yangına Metanet: Kapılar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylece yangın kabil durumlarda dahi kapılar insanoğluın çıkışı bağırsakin elverişli konumda olabilir.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari dokuması başta yapmak üzere yararlanma amacına ve kullanan can sayısına gereğince tasarlanan bapdır. Aynı anda biraşkın insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, güçlü binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu hileışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar üzere binalarda yeğleme edilmektedir.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın bapsı fiyatları konusunda önemli bir bekçi da, kaliteli bir yangın kapısının henüz yüce bir fiyatla satın kırmızıınmasının uzun vadede elan ekonomik olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın kapısı yangın kapısı, yangın sırasında henüz uzun müddet dayanır ve henüz azca onarım gerektirir.

Yangın yahut ivedi konum vakalarında binalardaki insanların kolayca boşaltma edilmesi bağırsakin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Report this wiki page